Menukaart 28 sept t/m 4 okt

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  11,00
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  6,25
Paddenstoelensoep
Romige soep met paddenstoelen, bosui en Parmezaan
  6.25
Zalm
Gerookte zalm: lauwwarm met ananas-balsamicodresssing
  10,00
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  12,00
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, kidneybonen, rode ui, guacamole en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  5,75
Bruschetta(3 stuks): Knoflook paddenstoelen, olijf en tomaat, carpaccio   9.75
Gamba's gebakken in knoflookolie met wonton en compote van rode ui en rode curry   9,75

Maaltijdsalades

Poke bowl
Met kip, rijst, avocado, sojasaus, sambal, sperziebonen en ui in zuur                                                             
15,75
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
15,75

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                    
17,50
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
18,50
Tournedos
Biefstuk van de haas(180 gram) met peperroomsaus of kruidenboter
23,75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
18,25
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met Italiaanse bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
15,75
Rode mul
Rode mul in bierbeslag met gamba's en tomatensalsa
18,50
Groentequiche met o.a. broccoli, tomaat, zoete aardappel en crème fraîche 16,00

De weekmenu's

Kip
Italiaanse stamppot met kip piccata en tomatenjus                                             
17,50
Groenten en papillotte
En cannelloni gevuld met pompoen en kaas
15,50
Gebakken zalmfilet, lasagnebladen en groenten met mosterd-witte wijnsaus 18,50

Kindermenu's

Frikandel met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
8,00
Spareribs met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na  8,00
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 8,00

Nagerechten

New York cheesecake
Met vanille-ijs en frambozencompote                                                                                                                  
  7,25
Sorbetijs
Met vers fruit en slagroom
  6,50
Kaneel hangop
Met appel-kruimel, karamel van watermeloen en chocolade-ijs
  7,00
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  6,50