Menukaart april

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  12,00
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  7,00
Uiensoep
Franse uiensoep met kaas en croutons
  7,00
Tortilla
Zoete aardappeltortilla met Parmezaan, knoflooktomaatjes en pittige crème fraîche(warm voorgerecht)
  11,50
Dorade
Doradefilet met roseval aardappelcrème, zoetzuur van wortel en romige mosterdsaus(koud voorgerecht)
  11,75
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  13,75
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  6,25
Shortrib
Met pulled rib en kimchi mayonaise(koud voorgerecht)
  12,00

Maaltijdsalades

Salade kip
Zacht gegaarde kip, oosterse dressing, komkommer, tomaat, cashewnoten, bosui en champignons                                                  
16,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
16,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons  of champignonroomsaus                                                                                                                                  
20,50
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
20,75
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus, kruidenboter of champignonroomsaus
28,50
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
20,75
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
18,25
Roodbaars
Gebakken roodbaarsfilet met dashi beurre blanc en doperwtenpuree
22,25
Rendang
Met rijst en zoetzuur van komkommer
21,75
Tarte tatin(vegetarisch)
Van groene asperges en geitenkaas met Hollandaisesaus
19,25
Curry(vegetarisch)
Rode curry met paprika, kikkererwten, bloemkool, rijst en naan
19,25
Kip 
Kipfilet gegaard in een kruidige roomsaus met gepofte tomaat, Parmezaan en gebakken kip
20,75
Pasta al limone
Spaghetti met een romige citroensaus, Parmezaan en gebakken kip
16,50

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
8,00
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 8,00

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  7,75
Tiramisu
Limoncello tiramisu met vanille-ijs
  7,75
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  7,75
Bokkenpoot
Met amandelvulling, bloedsinaasappel-ijs en crème van witte chocolade karamel
  7,75
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  11,00
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50