Menukaart December

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  13,00
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  8,00
Gevogeltebouillon
Met kip en eend, gevuld met gyoza, bosui, tomaat en wortel
  8,00
Eendenborst
Zacht gegaard met appelstroop, gepofte rode biet, radijs en Amsterdamse uienmayonaise
  14,25
Makreel
Op getoast suikerbrood met kruidenroomkaas
  13,75
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  14,00
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  8,00
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  6,50
Donut
Donut van knol met anijs-kaneelsaus en gepofte pompoen
  13,75

Maaltijdsalades

Salade kip
Malse stukjes kip(warm) met cashewnoten, komkommer, tomaat en tomatendressing                                           
18,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
18,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                 
22,25
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
22,75
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus, kruidenboter 
30,25
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
22,75
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
20,25
Schelvis
Met bloemkool masala, bloemkool-hazelnotencrème en laurier-kreeftenjus
24,75
Hert
Hertensukade met gebakken ossenworst, zilveruien compote en cranberryjus
26,75
Wafel(vegetarisch)
Van basilicum met in panko gebakken bimi met zure room en tomatencompote
21,00
Aubergine(vegetarisch)
Gepaneerde aubergine met hummus van citroen, zoetzuur van paprika en pepermayonaise
21,00
Kip Wellington
Gevuld met basilicum en paddenstoelen, jus van tijm en gefrituurde kippenpootjes
22,00
Pasta all'amatriciane
Pappardelle met een pittige tomatensaus en uitgebakken guanciale
17,50

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
9,25
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 9,25

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  8,50
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  8,50
Stoofpeer
Met panna cotta van sinaasappel, vanille-ijs en toffee
  8,50
Stroopwafel
Met witte chocolademousse, citroencrème en karamel-ijs
  8,50
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  11,50
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50