Afhaalmaaltijden 24/01/2022 om 23:55

AFHAALMAALTIJDEN 17 T/M 23 JANUARI:
 Bestel via de bestelsite https://ruedelagare-afhaalmaaltijden.nl/ of bel/whatsapp via 0613458791(bestellen tussen 16.00 u en 20.00 uur, keuken open vanaf 17.00 uur)of via de mail: info@ruedelagare.nl 7 dagen per week!Wij bezorgen niet.
 Langs komen kan ook, zoek iets uit van de kaart en wij maken het voor u klaar terwijl u wacht.
HOUD U ER REKENING MEE DAT UW BESTELLING NIET ALTIJD DIRECT KLAAR IS OP HET GEWENSTE TIJDSTIP.Bedankt voor uw geduld.

AFHAALMENU  RUE DE LA GARE

                   17 t/m 23 januari

VOORGERECHTEN

Carpaccio: met pesto, rucola en Parmezaanse kaas, brood en kruidenboter          9,50

 

Nacho cheese: tortilla chips met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)  6,50

 

Oosterse kip in een knoflookflensje, licht pittige dip, brood en kruidenboter    8,50

 

Italiaanse groentesalade gegratineerd met geitenkaas, met olijf, brood en kruidenboter   8,50

 

Brood met smeersels: kruidenboter, aïoli en olijventapenade 5,=

 

Erwtensoep met roggebrood en spek 4,50(300 ml)/14,50(1 liter)

 

Mosterdsoep met uitgebakken spekjes, brood en kruidenboter(vegetarisch mogelijk)   4,50 (300 ml)/14,50 (1 liter)

 

Tomaat-basilicumsoep met roomkaas, pesto, brood en kruidenboter    4,50(300 ml)/14,50(1 liter)

 

MAALTIJDSALADES

Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing, brood en kruidenboter          12,50

 

Poke bowl met Oosterse kip, kruidige rijst, zoet-zure komkommer, tomaat, ui, cashewnoten, avocado, brood en kruidenboter                     

                                                              13,50

         

 

HOOFDGERECHTEN

 

Varkensschnitzel met gebakken ui, spek en champignons      14,50

 

Spareribs zoet of pittig gelakt met knoflook-en barbecuesaus   16,50

 

Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus                15,=

 

Beefburger Rue de la Gare: runderburger, Italiaanse bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei, en barbecuesaus         14,= 

 

Kipcurry met rijst, naan en atjar van ui en paprika  15,50

 

Dendeng blado: Indisch krokant gestoofd rundvlees met boemboe, rijst en petjil(Indische salade)   16,50

 

Gebakken grietfilet met gepofte tomaat en romige mosterdsaus  16,50

 

Quiche van geitenkaas en pompoen met crème fraîche       13,50

 

Penne pasta carbonara, brood en salade   13,50

 

Stamppot zuurkool met uitgebakken spekjes en rookworst 12,50

 

KINDERMENU’S

Spareribs, frikandel of kipnuggets met frites en appelmoes  5,50

 

NAGERECHT

Cheesecake met frambozensaus en citroenganache     4,00

 

Twix taart: biscuit, karamel, melkchocolade en chocoladecrème          4,00